// Zorg algemeen

Mobiliseren na myocardinfarct

Iemand is op de afdeling cardiologie opgenomen met een hartstilstand na een myocardinfarct. Er is een trombolyse uitgevoerd. Dhr. heeft een erg druk leven. Dhr. moet in opdracht van de arts vertraagd mobiliseren. Het mobilisatieschema moet hierop afgestemd zijn en ook wordt de fysiotherapeut in consult gevraagd. Dhr. voelt zich erg onzeker en is ook onwetend en bang. Hij vraagt waarom hij vertraagd moet mobiliseren en niet normaal mag mobiliseren. Er word verteld dat vertraagd mobiliseren leidt tot een beter herstel. Maar het is niet helemaal duidelijk waarom? Wat is hiervan de reden? Volgens EBP?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Dit is een hele specifieke vraag op een bepaalde casus. Om voor deze casus antwoord te krijgen moet u echt bij uw eigen cardioloog zijn. Indien persoon nog opgenomen ligt, kan dit de zaalarts zijn. Fysiotherapie wordt meestal in een groep uitgevoerd waarbij wel gekeken wordt na het individu. Of er rest schade is van het infarct in deze casus is weet ik niet. Veel sterkte met de revalidatie.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy