// Zorg algemeen

Misselijkheid en hartritmestoornis

Ik heb atrium fibrilatie en slik daarvoor sotalol. Dat werkt als regel heel goed.

Nu ben ik regelmatig erg misselijk en eindelijk - na maanden - is n.a.v. lab. onderzoek gebleken, dat ik een stevige blaasontsteking heb. Dit verklaart de misselijkheid, maar als ik zo misselijk ben krijg ik ook vaak weer last van hartritmestoornissen.

Kan het zijn dat die blaasontsteking i.c. de misselijkheid de hartritmestoornissen aanwakkert.  Ik weet namelijk niet of ik die hartritmestoornissen  moet aankaarten bij de carioloog ( nieuwe afspraak - lange wachttijd)of dat ik eerst de behandeling van de blaasontsteking moet afwachten.

Alvast dank voor uw antwoord.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Ik stel voor dat uw beide doet. Een ontsteking kan inderdaad boezemfibrilleren uitlokken, maar niet veroorzaken. Ik bedoel daarmee dat boezemfibrilleren altijd op de loer zal blijven liggen als u het niet verder behandelt. Als u straks een keer oververmoeid bent, zou het boezemfibrilleren ook weer kunnen onstaan.U zult dus ook aandahct moeten geven aan het boezemfibrilleren. Ik weet niet hoe u nu behandeld wordt, of wat de pln zijn, maar over het algemeen wordt boezemfibrilleren steeds een beetje meer, als het niet grondig behandeld wordt, zoals met een ablatie.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy