// Zorg algemeen

Minimaze en daarna.

1sept operatie gehad en waar de operatie is uit gevoerd doet alles onder de oksels nog pijn,5sept moch ik naar huis en 8 sept met ziekenwagen weer naar Nieuwegein,hartslag van 145 dus gelijk na wat onderzoek een cardioversie.Nu heb ik toch nog steeds een vermoeide of zware kortademige adem halen,heel vervelend,wat zou dat nu zijn,moet dinsdag voor uitslag van ct scan onderzoek van het hart zal het daar ook vragen,ik hap telkens naar lucht,word er beetje panisch van.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • N V avatar
    ,Na een mini-maze is het op basis van deze gegevens erg lastig te zeggen wat er aan de hand is. Een CT-scan is dan een goed begin. In ieder geval is het belangrijk te weten dat na een mini-maze sprake kan zijn van nieuwe hartritmestoornissen anders dan boezemfibrilleren. Het is verstandig dat te onderzoeken en zonodig een mapping (elektrische metingen van het hart) te doen via een katheter. Verder moeten andere complicaties van de operatie uitgesloten worden. In paniek raken is niet nodig. En alle onderzoeken van de cardioloog even rustig afwachten. En zo nodig de chirurg opnieuw raadplegen voor advies. / ritmechirurg

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy