// Zorg algemeen

mini maze

25 maart heb ik een mini maze operatie gehad, daarna 4x vocht achter mijn longen gehad, 2x bacterie bij mijn longvocht en mijn longvlies is uiteindelijk geplakt en daarna nog 1x maal vocht achter mijn longen. Bij het afnemen van het vocht nog een forse bloeding. Veel hartritmestoornissen en continue een pols van rond de 120, 11 sept. een cardioversie gehad en nu een pols rond de 70 en het gaat weer goed. Maar op de longfoto's bleek horizontaal een langwerpig staafje/draadje met een lusje te zitten (op de eerste foto voor de mini maze niet) Als verklaring kreeg ik te horen dat het een geleidingsdraadje is. Hier kan ik niets over vinden bij de uitleg van mini maze operatie. Dus mijn vraag is, wordt inderdaad een geleidingsdraadje geplaatst en kan dit de oorzaak zijn van al mijn klachten??


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


5 REACTIES

 • N V avatar
  ,Ik kreeg je bericht zojuist door. Maar dit is duidelijk de Atriclip waarmee het linker hartoortje wordt afgesloten. Met

  0
 • M B avatar
  , ben je al in gelegenheid geweest om mijn foto's te bekijken, ik ben zeer benieuwd naar je antwoordMet groet

  0
 • M B avatar
  Tevens de longfoto van opzij,Met groet

  0
 • M B avatar
  , Bij deze de longfoto's, Is dit een geleidingsdraadje en kan het de oorzaak zijn van de longcomplicaties, Met groet

  0
 • N V avatar
  ,Allereerst wat een pech met die complicaties. Gelukkig gaat het nu beter. T.a.v. Dat horizontale staafje op de foto. Zou afhankelijk van het centrum waar de operatie is uitgevoerd verschillende dingen kunnen zijn. Meest waarschijnlijk is het de clip of nietjes rij waarmee het linker hartoortje wordt afgesloten. In dat geval is die te zien links van het midden. Op de eerste foto's vallen die vaak niet op omdat de eerste longfotos vaak worden gemaakt vanaf 1 richting en wel te weten van voren als je nog op bed ligt na de operatie. Hij kan dan verstopt of slecht zichtbaar zijn door vocht in de longholte. Maar ook toen zat die er al. Op latere foto's wordt het duidelijker zichtbaar omdat het vocht verdwijnt. Ik ken maar 1 centrum waar ze tijdelijke pacemaker draden achterlaten op het hart. En die worden meestal tijdens de opname verwijderd. In theorie kan er een stukje achterblijven. Dit is zeldzaam maar als dit gebeurt ongevaarlijk en kan in het lichaam blijven zitten. De structuur is dan zichtbaar rechts van het midden op de foto. Ik hoop dat je hier verder mee kunt. En anders ben ik altijd bereid de röntgenfoto te bekijken. Die mag je mij dan mailen.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy