// Zorg algemeen

Micro vasculair lijden

Goedemorgen

Na hartkatheterisatie heb ik de diagnose micro vasculair lijden gekregen. Tijdens het inspuiten van de contrastvloeistof kreeg ik flink pijn op de borst wat ik wel herkende maar in heviger mate. Ook waren er afwijkingen in het ECG te zien.

Ik heb begrepen dat het lastig is om dit probleem te diagnostiseren, mijn vraag is nu , was dit een aanwijzing of is het samenvoegen van klachten?

Met vriendelijke groet

 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Hallo,Microvasculair lijden, of wel Coronaire Microvasculaire Dysfunctie (CMD) is een stoornis in de functie van de kleine vaatjes van de hartspier. De haarvaatjes. Oorzaak van de klachten zijn veranderingen in de vaatwand van deze kleine kransslagaderen. Hierdoor kunnen deze vaatjes minder goed verwijden wer dat nodig is waardoor er stoornissen in de doorbloeding van de hartspier ontstaan. waardoor u pijn op de borst krijgt.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy