// Zorg algemeen

Menthol

ik heb momenteel keelpijn mag ik dan een snoepje eten waar Menthol in zit.
ik heb bij Vegro een gratis Bloeddrukmeting gedaan de 4,2,15
Bdrk, 163
Odrk, 79
Hartslag, 64
zijn de waarde goed.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • F S avatar
  het klinkt niet alsof je iets verkeers eet ( ik weet alleen niet of de stoommaaltijden van Heijn veel zout bevatten, dus daar zou je eens naar kunnen kijken ) maar voeding is dan ook niet de enige factor die van invloed is op de bloeddruk. Er zijn vele factoren en een meting is ook altijd maar een moment opname. We spreken pas van hoge bloeddruk als hij bij meerdere metingen te hoog is.

  0
 • H H avatar
  wat eet ik dan verkeert ?wat hogebloeddruk aan gaat.zomers drink ik alleen 5 dagen per week Smoothie 3 glazen per dagen winters stoommaaltijden van alberthein en elke dag 2 of 3 stuks fruit,en Amandelmelk is dat ook goed ?.pnkoek eet ik ook regelmatig,appelgebak bij de koffie.vette zalm op brood waar rogge in zit.

  0
 • H H avatar
  De waarschuwing terughoudend te zijn met het gebruik van menthol bij een verhoogde bloeddruk geldt met name voor het gebruik van menthol nicotine mondspray die gebruikt wordt bij het stoppen met roken.U kunt gerust een menthol pastille gebruiken om uw keelpijn te verzachten. Uw bloeddruk is voor wat betreft de bovendruk wat aan de hoge kant, kan een momentopname zijn (inspanning?), raadzaam om dit de komende tijd eens extra te laten controleren, meestal kunt u bij uw huisarts / praktijkondersteuner zonder afspraak binnen lopen om de bloeddruk te laten controleren.

  0

Je moet Inloggen om te reageren