// Zorg algemeen

Medisch psycholoog na hartoperatie met complicaties

Het is nu 8 maanden na mijn bypass operatie, met complicaties, waardoor nog een tweede operatie er bovenop kwam. Tijdens mijn eerste controle gesprek met de cardioog werd ik ineens heel erg emotioneel, waardoor er een afspraak werd gemaakt met de medische psycholoog. Vandaag was de afspraak, best een heel fijn gesprek gehad, moet er nog wel bij vermelden dat ik al veel ervaring in de psychiatrie heb door chronische depressie, maar het is duidelijk dat deze psycholoog bedoeld is voor de medische kant. Toch vond ik het best moeilijk om deze kant naar boven te halen, terwijl ik daar zit bedenk ik me of ik wel een trauma heb overgehouden aan alle ellende, of dat ik dit weggestopt heb? Ik heb in 3 jaar behoorlijk wat meegemaakt op medisch gebied, de psychische kant is nu wel okee, doelend op de depressie. Ik zou graag willen weten of er iemand is met ervaringen met een medisch psycholoog en wat er uit kwam, of waar de behandeling uit bestond, heeft het je meer helderheid gegeven of je angsten weggenomen, of net als mij na veel complicaties het kunnen verwerken? Nu ik het gesprek heb gehad lijkt het wel alsof ik het gevoel heb me aan te stellen en ik dit helemaal niet nodig heb, maar aan de andere kant, het is niet niks wat ik allemaal meegemaakt heb, eigenlijk ben ik nu wat meer in de war dan voor het gesprek? Ik hoor het graag van iemand wat zijn of haar ervaringen zijn? Alvast bedankt


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • C d avatar
    Dank je wel !

    0
  • M V avatar
    ,Bedankt voor uw bericht. 3 operaties is niet niks. Dus uw hulp vraag is ook niet verkeerd.In de praktijk komt het vaker voor dat mensen die hart problemen hebben zich emotioneler voelen dan voorheen. Waar dit door komt is niet duidelijk. Hopelijk vindt u via dit forum meerdere mensen die het zelfde ervaren en daar over hun ervaring willen delen. Sterkte. .

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy