// Zorg algemeen

Medicijn gebruik Bisoprolol

L.S.
Ik heb een open hart operatie ondergaan in sep 2013 (Bentall +) en in April 2014 een endoprothese operatie .
Op dit ogenblik gebruik ik o.m. Bisoprolol i.v.m. reguleren pulse aangezien ik een grote hoeveelheid stiksels in de aorta heb.
Mijn vraag is mag ik de Bisoprolol ook innemen voor het naar bed gaan aangezien de bijwerkingen nogal vervelend zijn o.m. duizeligheid en dubbelzien en ik hoop dat de bijwerkingen na het opstaan niet meer zo heftig zijn.
Mijn hartslag en bloeddruk zijn op dit moment prima nl : 130/ 70 en hartslag plm .52 in rust.
Ik hoor graag van u.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • C H avatar
    In de meeste gevallen kan het geen kwaad om de bisoprolol 's avonds in te nemen. Het is het belangrijkste om dit iedere dag rond dezelfde tijd te doen. Om zeker te zijn dat het ook in uw geval geen problemen oplevert, raad ik u aan om dit met uw apotheker kort te sluiten.Aangezien u aangeeft dat u veel last van bijwerkingen heeft, is het misschien een idee om dit een keer met uw behandelend cardioloog te bespreken. Mogelijk zijn er andere (soortgelijke) medicijnen, die in uw geval ook effectief zijn en waarbij u minder last heeft van deze vervelende bijwerkingen.Veel succes!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy