// Zorg algemeen

medicijn

Tot voor kort kreeg ik via de apotheek Crestor 40mg. Sinds kort ontvang ik Provisacor.

Is er verschil tussen beide of is het exact hetzelfde. Voor m'n gevoel heb ik nu meer last/bijverschijnselen dan vroeger.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • R K avatar
    ik ben een hart patiƫnt met elke keer weer nieuwe bijwerkingen.Ben nu 3 jaar verder en bijna van alle medicatie afgehaald.De laatste was amlodipine waar ik ineens na verandering bij de apotheek last van kreeg.Nu is er een bericht in media verschenen over de wanpraktijken van de zorgverzekeraars met steeds goedkopere pillen op de markt te brengen met alle gevolgen die daar mee gepaard gaan.Word het niet eens tijd dat de zorg verzekeraars eens voor de rechtbank gesleept kunnen worden.

    0
  • L D avatar
    Beide middelen bevatten de actieve stof rosuvastatine, en dat is dus helemaal het zelfde.We horen geregeld dat mensen last krijgen bij een dergelijke wisseling. Dat zou kunnen zijn omdat de hulpstoffen in zo'n medicijn dan iets verschillen, waardoor het medicijn bijvoorbeeld net iets sneller of langzamer in het bloed wordt opgenomen; het kan ook zijn dat iemand allergisch is voor zo'n hulpstof.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy