// Zorg algemeen

Medicatie tia als er geen arts of ziekenhuis in de buurt is

Ik heb in augustus volgens de neuroloog omdat ik links uitviel met lopen een lichte tia gehad op de scan was niets te zien maar nu ben ik vaak in het buitenland  onderweg in gebieden waar vaak niet 1 2 3 een arts of ziekenhuis is en mijn vraag is als zich dat weer eens voor zou doen zijn er dan ook medicijnen waar je zo.n propje snel me op kan lossen die je van huis mee kan nemen?ik heb wel bloedverdunners en simvastatine gehad.

Vr.groeten,


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Uw vraag is interessant, maar het antwoord is helder. Als ik het wat sterker maak, is uw vraag eigenlijk of er doe-het-zelf-medicijnen zijn om stolsels op te lossen. Die zijn er niet en zullen er ook niet komen. De indicatie voro dit soort medicijnen moet goed gesteld worden, omdat dergelijke sterke bloedverdunners ook ernstige complicaties kunnen geven, zoals bloedingen. Als er dan geen ziekenhuis in de buurt hebt, is er een nog veel groter probleem.Preventie is veel belangrijker! Dus, neem uw medicatie goed in, en zorg voor een gezonde levensstijl.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy