// Zorg algemeen

magnesium

Mag magnesium gebruikt worden met een av junctional tachycardie?

 

met vriendelijke groet.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


6 REACTIES

 • h V avatar
  .Dat had ik al gelezen, dat ik voor citraat moet kiezen.Dankjewel. :)Als het werkt zal ik hier een berichtje zetten.

  0
 • H V avatar
  Hi Helma,Buiten het feit dat ik zo gezond mogelijk eet zit ik op ongeveer 350 mg extra.Het is s'ochtends een dosis en s'avonds. Het is helaas zo dat in de huidige voedingsmiddelen er in veel gevallen niet voldoende vitamine's en mineralen inzitten. Je kunt voor jezelf uitzoeken wat het werkt. Dus als je weinig mium rijke voedingsmiddelen eet mag de dosis nog wat hoger zijn.Ook als je veel sport mag de dosis nog wat hoger zijn.Voor mij werkt dit goed . Kwestie van uitproberen.Trouwens wel kiezen voor CITRAAT kwaliteit , mium OXIDE werkt voornamelijk laxerend :) en wordt niet goed genoeg opgenomen door het lichaam.Laat eens horen of het werkt!

  0
 • h V avatar
  hoeveel mgr. gebruik jij?

  0
 • H V avatar
  Ik merk duidelijk dat mium ( CITRAAT ) een goede invloed heeft op mijn hartritme.Het is bij mij na 3 Ablatie's altijd een beetje rommelig gebleven maar merk dat de mium welinvloed heeft.

  0
 • h V avatar
  Mijn visie over het gebruik van mium:Door het gebruik van protonpompremmers kan een tekort aan mium optreden.Hier heb ik wat onderzoeken over gelezen.Ik gebruik Flecaïnide-acetaat maar de laatste tijd regelmatig last van een hogere hartslag die naar mijn idee komt van mijn reflux. Een 24uurs meting liet af en toe een verhoging zien tot 130.Omdat ik ook een zeer zeldzame vaataandoening heb waardoor,door occlusies, verzuring optreedt in mijn spieren wil ik mium gaan proberen om te kijken of dit effect geeft.

  0
 • L D avatar
  Ik zie geen bezwaren tegen het gebruik bij een AV-junctionele tachycardie.Ik spreek me nietuit over de voordelen van het gebruik van Mium. Maar, het zou theoretisch zo kunnen zijn dat het ook helpt tegen uw ritmestoornis.Magensium wordt ook wel gezien als de natuurlijke remmer van de Calcium-kanalen in het hart, en het aardige is dat dit effect soms ook met pillen wordt nagestreeefd, zoals isoptin.Ik hoor dus graag of mium leidot tot minder ritmestoornissen.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy