// Zorg algemeen

maagzuur

Tijdens het wielrennen heb ik veel last van maagzuur,ik heb 3 keer voor een ablatie t.b.vHartritmestoornissen een slokdarmonderzoek gehad en sindsdien heb ik veel last van maagzuur kan dit hier mee te maken hebben?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • F B avatar
    Dank voor uw snelle antwoord.Ik fiets al 30 jaar zonder maagklachten ben nu na de mini maze operatie weer begonnen conditie op te bouwen en heb nu bij krachtsinspanning en voorover zitten veel last van oprispingen en maagzuur,ben wel dikker geworden.Vr.

    0
  • L D avatar
    Er wordt op deze website, en ook op andere websites veel informatie gevraagd over de relatie tussen maagzuur en ritmestoornissen. Vaak hoor je dat brandend maagzuur een aanval kan uitlokken. Ik heb gezocht maar kan geen goede verklaring vinden. Mijn eigen verklaring is dat een volle maag, en het ongenoegen van de pijn een sterke vagale prikkeling geven, wat dan weer boezemfibrilleren kan uitlokken (het is goed bekend dat een sterke vagale prikkeling boezemfibrilleren kan uitlokken). Uw verhaal suggereert dat u maagklachten heeft gekregen NA de ablatie. Sommige medicijnen, zoals ascal, kunnen maagklachten geven. Een ablatie voor boezemfibrilleren kan een beschadiging van de slokdarm opleveren (slokdarm en plek van ableren liggen maar enkele millimeters van elkaar verwijderd), maar dan zijn de klachten eerder niet zakken van voedsel, en niet brandend maagzuur.Vooroverzitten op een racefiets op zich kan ook al maagzuurklachten opleveren, omdat er door de lichaamshouding maagzuur terug gestuwd wordt in de slokdarm. Fietste u voor de ablaties ook?

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy