// Zorg algemeen

Longrevalidatie

L.S.,

Mij is een longrevalidatieprogramma voorgesteld door de longverpleegkundige van het ziekenhuis. De intake gaat dan via het CIRO-Horn om vervolgens 3 middagen per week gedurende een periode van 3 maanden poliklinisch deel te nemen aan het programma. Is het verstandig om dit met mijn cardioloog te overleggen?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Uit je vraag wordt niet duidelijk vanwege welke aandoening je behandeld wordt door de cardioloog. Ik ben een groot voorstander van een multidisciplinaire aanpak dus ik zou bij de longverpleegkundige aangeven dat je afstemming met de cardioloog van belang vind. De longverpleegkundige of longarts zou dan met de cardioloog kunnen overleggen of er wat het hart betreft nog zaken zijn waarin tijdens het revalidatietraject rekening dient te worden gehouden.Heel veel succes met de longrevalidatie en ik hoop dat het je goed zal doen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy