// Zorg algemeen

longpunctie of bronchoscopie tijdens gebruik bloedverdunners

Geachte lezer,

Ik zit met een moeilijk probleem. Afgelopen januari heb ik een hartinfarct gehad, dit werd veroorzaakt door een scheurtje in de kransslagader. Helaas is de afgelopen week een plekje gezien op mijn linkerlong. Ook de pet scan wees uit van dat er extra celdeling is. Nu moet er een longpunctie of een biopsie dmv een bronchoscopie worden gedaan om te kijken og voor de cellen kwaadaardig zijn. Het grote probleem nu zijn de bloedverdunners die ik moet slikken. Ik zou eigenlijk een aantal dagen zonder moeten waar de cardioloog minder enthousiast over is. Zijn hier mensen die in een vergelijkbare situatie hebben gezeten en voor welke oplossing toen is gekozen? Ik vind de onzekerheid vreselijk en ben bang dat bij uitstel er uitzaaiingen kunnen ontstaan. Nog afgezien van het feit dat ik bij het geestelijk niet trek. Ik ben een vrouw van 58 jaar, heb ook copd, gold 3 en hartproblemen, sinds 5 jaar een stent in de linkerkransslagader. 

Hartelijke groet


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L avatar
    Geachte mevrouw,Het nemen van de pillen die de stolselvorming voorkomen is na het plaatsten van een stent in een kransslagader van zeer groot belang. Het lichaam heeft namelijk de tijd nodig om over zo'n stent een lichaamseigen bedekking te maken. Deze tijd varieert afhankelijk van het type stent tussen de 3 maanden en een jaar ongeveer. Het hangt er dus vanaf waneer u voor het laatst een stent in de slagader heeft gekregen. Het is inderdaad een moeilijk probleem en van levensbelang dat uw cardioloog en longarts een goed plan maken om u zo goed mogelijk te helpen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy