// Zorg algemeen

Littekenbreuk

Ik heb een behoorlijke infectie gehad na mijn hartoperatie. Opnieuw open gemaakt en een paar maanden met een vacuumpomp gelopen om het gat weer vanuit binnen te kunnen dichten.Het litteken is niet mooi en zwakDoor een enorme niesaanval is mijn litteken onderhuids gescheurd . Vanf het midden van mijn borsten tot net boven de buis.Ik heb hier last van, kan bijna geen bh dragen en met hoesten niezen lachen en zitten heb ik veel last en soms pijn.De chirurg wil nu een matje aanbrengen in overleg met de cardio chirurg.Ik ben wel weer uit de running even, moet ook even in het zkhuis blijven vanwege die bacterie die eventueel weer op kan komen.Ik zie er tegenop, maar zo wil ik ook niet de rest van mijn leven.Heeft iemand ook zoiets als ik meegemaakt en wat gedaan??

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Wat een nare complicatie heb je gehad. Ik snap dat je op ziet tegen weer een ingreep maar kan me voorstellen dat niets doen ook niet echt een optie is. Goed plan om naar de ervaring van andere Hartvolgers te vragen. Ik raad je aan om je verhaal ook op het “forum” te plaatsen (kopiëren en plakken). Succes met de besluitvorming

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy