// Zorg algemeen

Litteken weefsel atriums.

Goedemorgen,Ik heb vorige week mijn 5 de ablatie tegen atrium fibrilleren gehad, mijn longvene waren na 4 eerdere ablaties nog altijd niet geheel geïsoleerd. En ook kwamen ze er achter dat ik 3 gebieden in mijn rechter atrium heb waar het weefsel stuk is. Hier is echter nooit eerder een ablatie in uitgevoerd. En de cardioloog noemde het slecht weefsel waar de ritmestoornissen ontstaan. En daar naast een flutter die circuleerden bij een van de kleppen deze is opgeheven. Nu is er weer een echo gemaakt van vooral de rechter atrium en daar naast een EMG gemaakt door een neuroloog omdat het passend kan zijn bij een spier ziekte. Maar wat kan nog meer litteken weefsel laten ontstaan in het hart?Ik slik nu bisoprolol om mijn hart rust te gunnen. En heb naast mijn AF ook het brugadasyndroom maar hier zijn ze sinds kort achter. Ik ben trouwens 22 jaar en heb nooit een infarct gehad.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • A V avatar
    Dank u voor het antwoorden. Helaas heb ik nog een vader met identieke problemen. Ik ben sinds kort overgestapt naar een ander centrum omdat hier in Nederland het centrum het ook niet meer wist. Ik spreek mijn cardioloog pas na 3 maanden omdat dat er natuurlijk voor staat na een ablatie kwa litteken vorming. En Hij dan ook de anderen uitslagen heeft van het EMG etc. Ook het gen gebeuren is momenteel in vollen gang.

    0
  • A M avatar
    Wat u beschrijft is heel bijzonder: 22 jaar en atriumfibrilleren en dan ook nog littekens en dan ook nog eens een Brugadasyndroom en dan nog eens een neurologisch probleem!Als u echt een goed antwoord wilt, kan dat alleen na bestudering van de complete gegevens. Dat kan niet via hart.volgers. Ik zie als mogelijkheden dat u een heel goed gesprek gaat hebben met uw cardioloog, ofwel dat u een 2e mening in een ander centrum vraagt.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy