// Zorg algemeen

links hartkloppingen

Goedeavond,ik heb een paar kleine vraagjes.Na het plaatsen van een 2draads pacemaker heb ik als ik op mijn linkerzij in bed ligt of een beetje links onderuit op de bank zit dat ik mijn hart voel/hoort kloppen,draai ik naar rechts dan voel ik het niet,gebruik wel bloedverdunners,is hier een verklaring voor??.Ik heb constant boezemfibrileren kan ik dan nog een aanval krijgen van snel fibrilleren en wat dan te doen??Ik gebruik accencoumarol en moet binnenkort naar de tandarts voor behandeling voor een kroon,maar de afgelopen keer hoefde ik op advies van de trombosedienst niet te minderen maar t was wel erg bloederig en moeilijk werken voor de tandarts,mag ik minder gebruiken??Na medicijnen gebruik is mijn chlorestol verlaagd wat goed is,maar hoog chlorestol geeft plak/aanslag aan de vaten is dit nu verminderd of blijft dit??


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


3 REACTIES

 • R R avatar
  Bedankt voor jullie advies,vraag het na bij de technicus.

  0
 • H x avatar
  Hoi ,Ik voel ook als ik op mijn linkerzijde lig mijn hart kloppen,zodanig dat ik er niet van kan slapenheb dit voorgelegd aan technicus en toen bleek dat ik het pacen van de pm voelde,instelling iets veranderd,en nu voel ik het minder,maar heb zo nu en dan nog wel eens lastwas best lastig om er achter te komen,maar in het ziekenhuis zijn bedden genoeg he?

  0
 • A M avatar
  dat zijn nogal wat vragen! Daar gaan we: als je constant boezemfibrilleren hebt zul je een pacemaker gekregen hebben met alleen een stimulatie-elektrode in de rechter hartkamer. Het is niet goed in te zien hoe dit kloppingen kan geven. Maar als je er ook het gevoel van hikken of schokken in de borst bij hebt, zou er technisch iets mis kunnen zijn. Dan is het raadzaam even te overleggen met de cardioloog of pacemakertechnicus. Het is ondanks de pacemaker nog steeds mogelijk een aanval van snel bf te krijgen, hetgeen dan met medicijnen moet worden bestreden.Tav bloedverdunners: iha worden bij patienten die bf als enige reden voor antistollingsbehanding hebben, deze middelen kort gestaakt of verminderd tot de INR

  0

Je moet Inloggen om te reageren