// Zorg algemeen

Leven na een endocardities met een mechanische hartklep

Is het normaal dat ik altijd pijn heb onder mijn borstkas. 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • Y C avatar
    ik heb nu 2 jaar een mitralis hartklep. De pijn neemt helaas toe. Ik heb het gevoel dat het hart te weinig plaats heeft. Ik kan tijdens mijn slaap wakker worden met een heel drukkend en pijnlijk gevoel. Het is alsof mijn hart uit mijn lichaam getrokken wordt en dan met 3 a 4 zware bonken terug begint te kloppen. Daarna heb ik het gevoel alsof er een vrachtwagen over mij gereden heeft. Dit is gelukkig maar af en toe. Maar elke slag dat mijn klep tikt doet pijn, ik kan het niet beter verwoorden dat het te weinig plaats heeft of dat mijn hart te groot wordt.Heel vervelend. Dat getik ben ik al gewoon en daar heb ik geen last meer van, maar die pijn is zo afmattend. Bedankt om dit te lezen. Met

    0
  • H H avatar
    Ik begrijp dat je al het een en ander op hartgebied meegemaakt hebt, je vraag is redelijk summier gesteld, wellicht kun je nog iets meer toelichting geven zodat wij een gericht antwoord kunnen geven.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy