// Zorg algemeen

LCZ696

Graag zou ik willen weten hoe ik in de fase 3 studie van LCZ696 voor HFpEF patiënten terecht kan komen. Naar ik heb begrepen zullen in het kader van het Paragon-HF ook Nederlandse patiënten aan deze studie deelnemen maar hoe en waar kun je je als patiënt aanmelden als potentieel kandidaat voor deze trial? Met andere woorden: welke hartcentra in Nederland participeren aan de follow up van Paradigm?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H H avatar
    Ter aanvulling: de website clinicaltrials.gov geeft een compleet overzicht van alle internationale medicijnstudies, als u zoekt op PARADIGM HF komt u bij de nieuwe studie uit met de beoogde onderzoekscentra, de studie is nog niet van start gegaaan.

    0
  • H H avatar
    Op dit moment is er voor patienten die deelgenomen hebben aan de PARADIGM-HF studie een zogenaamde extensie-studie met LCZ696 in voorbereiding. Bij mijn weten is het goedkeuringstraject voor deze studie echter nog in volle gang. Op dit moment valt nog niet aan te geven welke cardiologische onderzoekscentra gaan deelnemen, het ligt voor de hand dat dit dezelfde centra zijn als voor de PARADIGM-HF, als u aan de PARADIGM hebt deelgenomen zou ik ik adviseren te informeren bij uw cardioloog/onderzoeksarts.

    0

Je moet Inloggen om te reageren