// Zorg algemeen

last van maag/slokdarm na ablatie

Twee weken geleden heb ik een ablatie gehad. Deze ablatie is goed gegaan maar nu heb ik sindsdien last van mijn maag en slokdarm. Ik heb heel veel oprispingen en lucht in maag en darmen en ook lijkt mijn voedsel niet goed te dalen dat wil zeggen een licht gevoel alsof er iets in je keel zit. Vooral als ik ga slapen heb ik op mijn linkerzijde ook extra last en soms ook pijn. Herkend iemand dit?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Als u ablatie heefet gehad voor boezemfibrilleren, een pulmonaalvenenisolatie, dan adviseer ik u om contact op te nemen met het centrum waar u geableerd bent. Soms kan die vorm van ablatie de slokdarm irriteren en is behandeling soms aangewezen. Als u een andere vorm van ablatie heeft gehad, dan kunt u contact opnemen met de husiarts, want dan zie ik geen directe relatie met de ablatie.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy