// Zorg algemeen

Lange wachttijd ablatie

Ik begrijp uit een antwoord van Dr. dat het wenselijk is voor een goede afloop dat een ablatie zo gauw mogelijk moet gebeuren. Vanaf januari ben ik zes keer opgenomen met een hartslag van rond de 150 en heb 4 cardioversies gehad die niet aansloegen. Het is nu eind juni en nog steeds geen zicht op de operatie terwijl mijn linkerboezem veel geleden heeft met het ritme. Ook het fibrileren is constant.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Ik begrijp uw vraag maar al te goed, en deel het ongenoegen dat u mogelijk heeft over de lange wachttijd. Als dokter heb ik eigenlijk geen invloed op de wachtlijst. De wachtlijst ontstaat niet omdat er te weinig dokters zijn, maar omdat er te weinig bedden in het ziekenhuis zijn en omdat de poli's overvol zijn. Ziekenhuizen maken keuzes waar ze hun capaciteit en middelen voor gebruiken.Het is voor dokters ook een groot probleem, want je wilt iemand natuurlijk zo snel mogelijk behandelen.Terug naar uw vraag. Met "gauw" bedoelen we niet weken of een paar maanden. Als vanaf uari de cardioversies niet meer werkten, dan kan het bijna niet anders dan dat u al jaren boezemfibrilleren heeft. De resultaten van de ablatie bereiken we in de fase dat het boezemfibrilleren nog vanzelf stopt. Die fase is bij u voorbij. We kunnen og steeds ableren, maar de kans dat er meer procedures nodig zijn, of dat het uiteindelijk niet lukt is groter. Helaas zijn we op dit moment nog niet in staat om bij u te voorspellen of het gaat lukken.Ik adviseer om even contact op te nemen met uw behandelend cardioloog over de planning van uw ingreep.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy