// Zorg algemeen

Lange Qt & hartoverslagen?

Beste, ik kamp met heel erge hypochondrie en cardiofobie.

Nu had ik een verhaal van een vriendin gehoord van dezelfde leeftijd (22 jaar) waarbij lange qt geconstateerd is. Ik zelf kamp met hartoverslagen.  Is dit jetzelfde? want ik hoorde iemand anders erop reageren met 'hart overslaan? ik maak me hier best aorgen om.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • V V avatar
    Ik ben een vrouw van 21 jaar oud die veel last heeft van hartoverslagen. Ik heb al meerdere malen een kastje gehad waar niks uit is gekomen, terwijl ik tijdens het kastje wel heel veel klachten had. Ik maak mij nog steeds veel zorgen om wat ik voel aangezien het ook steeds heftiger word. Dan is het weer een hele harde klap of zijn het Fladders. Ik vraag mij af hoe ik zoveel klachten heb kunnen hebben en niks te zien was op het hartfilmpje?

    0
  • M V avatar
    Hallo. Een verlengd qt tijd is iets anders dan hartoverslagen. Hartoverslagen kan iedereen hebben. Dit is een extra slag vanuit de kamer of boezem. Een verlengd qt tijd heeft te maken met een stukje van het hart. Hierin wordt de repolarisatie van de kamer gemeten. De tijd die de kamer nodig heeft om weer samen te kunnen trekken. Dus het zijn twee totaal verschillende dingen. Geen zorgen voor u. Hartoverslagen zijn vaak onschuldig.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy