// Zorg algemeen

lagere hartslag, hogere bloeddruk

Ik (vrouw,45) heb een aneurysma op mijn aortawortel (en de geleiding in mijn hart is niet goed) dus ik houd een beetje in de gaten of mijn bloeddruk wel binnen de perken blijft. Laatste weken is hij toch wat aan het oplopen ondanks de medicate (perindopril). bloeddruk was nu 150/85 met een hartslag van 48. Voel me ook al langer niet goed. Veel moe, druk op mijn borst en ik blijf maar vocht vasthouden in mijn enkels. Ben erg vaak duizelig maar dat komt volgens mij door die lage hartslag. Nu heb ik in februari weer een controle afspraak staan. Zijn er in bovenstaand verhaal aanwijzingen waardoor je denkt je moet de afspraak naar voren halen. Of gewoon normale verschijnselen bij bovenstaande klachten.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P T avatar
    Erg goed dat u uw bloeddruk zo in de gaten houdt. Zeker als er sprake is van een verwijding van het begin van de aorta (aortawortel aneurysma).U geeft veel klachten aan en uw bloeddruk is te hoog en dat geen onbelangrijk gegeven bij een aneurysma. Het is verstandig om niet af te wachten; u kunt het uw huisarts bezoeken of uw afspraak bij uw cardioloog vervroegen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy