// Zorg algemeen

kransslagader

Beste hartvolgers, bij een hartcatheterisatie kwam naar voren dat rechts dominant is, maar bij de linkerkransslagader is de lad  te klein. wel is alles goed open maar dat stuk is te klein. ik heb veel last van moeheid, kortademigheid en soms pijn op de borst.

kan dat daardoor komen ? vlg de cardioloog is er niks aan te doen , maar mijn klachten dan ?

Dank voor jullie antwoord.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • m t avatar
    hr. , LAD is glad, kleine vaatjes.redelijk. ik heb wel 7 jr terug een zwaar infarct gehad. maar ik heb al die jaren klachten. verder geen vernauwingen.ook onlangs darmischemie gehad, ze vermoedden dat het met het hart te maken had. mijn klachten.zijn o a. vermoeidheid, kortademig, hartkramp en soms pijn op de borst.

    0
  • P T avatar
    Als de rechter kransslagader dominant is,betekent dat dat deze kransslagader een belangrijk deel van uw hart van bloed voorziet. Dat de LAD van uw linker kransslagader klein is hoeft an sich niet te betekenen dat deze niet normaal is. Is uw LAD verder vrij van vernauwing?

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy