// Zorg algemeen

kortademig

Hoi,heb een vraagje het is nu 4 maand geleden sinds mijn overbrugging en ben nog steeds zo snel moe en kortademig heb ook nog veel last van pijn in de armen na iets zwaar op te nemen. Ben erg paniekerig aan t worden ben bang een hartaanval te krijgen 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Uit je vraag begrijp ik dat je een omleidingsoperatie aan de kransslagaders hebt gehad. 4 maanden is nog erg kort want zo'n operatie is een ingrijpend gebeuren. Het is dan ook normaal dat zwaar tillen nog klachten in de borstkas en aan de armen kan veroorzaken en dat je nog snel moe bent kan er ook gewoon bij horen. Als je echt benauwd bent en pijn op de borst bij inspanning hebt, is het verstandig om contact op te nemen met je cardioloog. Veel patiƫnten hebben na een operatie of een hartinfarct nog gevoelens van angst of ongerustheid. In het revalidatietraject wordt hier aandacht aan besteed en kunt u hier met deskundige en lotgenoten over praten. Ook je huisarts kan je helpen om weer vertrouwen in je lichaam te krijgen. Ik wens je veel succes.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing