// Zorg algemeen

kortademig

Ik heb in mei een infarct gehad en ben daarna met 6 weken tussentijd in 2 aders gedotterd met een stent. Natuurlijk krijg je een vracht medicijnen met allerlei bijwerkingen. In middels is de bètablokker vervallen ivm bijwerkingen.Op dit moment zit ik in het traject van nazorg en over een paar weekjes begint de fysio.Waar ik op dit moment de meeste problemen mee heb is de kortademigheid.Ik ben dus nu al ruim 4 maand gestopt met roken en volgens de fysiotherapeut heeft het niets met mijn conditie te maken.Volgens de cardioloog (die ik in al deze tijd meer 2x 10 minuten heb mogen spreken) is mijn hart prima in orde en ook mijn longen zijn goed volgens hem.Ik heb echt veel minder adem als met 40 sigaretten per dag en slechte aders.Ik heb het idee dat er tijdens de tweede dotter behandeling iets niet helemaal goed is gegaan. Het duurde meer dan een uur en ik had verschrikkelijk veel pijn tijdens en na de behandeling. Er werd ook troponine in mijn bloed gevonden en dat duid er toch op dat er schade is opgetreden. De cardioloog doet dit af met “waar gehakt wordt vallen spaanders” en gaat er verder niet op in.Ik weet het niet meer maar wordt er wel moedeloos van.Zou dit ook door de stress die ik nu heb kunnen komen.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • R H avatar
    Ik denk dat er veel mensen deze kortademigheid ervaren. Ikzelf ook. Dit kwam nadat ik de medicijnen begon te nemen. Heb je de bijsluiters er al op nagekeken? Bij drie van mijn vijf pillen staat dit als bijwerking.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy