// Zorg algemeen

Kan hier een onderwerp van gemaakt worden?

01-2015

Geachte Cardiologen,

Ik heb vorig jaar april 2014, een pacemaker gekregen en vanaf dat moment tot nu toe, erg veel pijn.
Op de foto’s is duidelijk te zien dat de pacemaker is gaan lopen, komt dit vaker voor en hoe ga ik hiermee om, en wat kan de cardioloog hier nog aan doen.

In afwachting op uw reactie verblijf ik.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • A M avatar
    Bij implantatie kan de pacemaker worden gefixeerd op de spier middels een hechting. Gebeurt dat niet. En is het weefsel waarin de pacemaker ligt heel los van structuur, dan kan de pacemaker verschuiven. Meestal is dat geen probleem , maar op sommige plekken kan pijn het gevolg zijn. Ook kan soms de huid boven de pacemaker heel dun-en dan ook pijnlijk-worden. Of de pacemaker ligt zo losjes dat hij helemaal kan omdraaien waardoor er aan de elektroden getrokken wordt. In al die gevallen is de enige oplossing een ingreep waarbij de pacemaker goed wordt gefixeerd op een "confortabele" plek

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy