// Zorg algemeen

Jaar na ablatie nog moe

hallo,

een jaar geleden heb ik een geslaagde ablatie ondergaan..sindsdien ook geen hartritmestoornis meer gehad.

echter ben ik sindsdien wel snel moe en daarbij is mijn linkerhelft sinds de ablatie ook wat zwakker geworden. Ik ben door cardioloog, neuroloog en internist helemaal binnenstebuiten gekeerd maar er is verder niks gevonden (ze dachten zelfs aan ms of longembolie).

nou kwam mijn internist vandaag met verhaal dat het misschien mogelijk is dat voor de ablatie mijn hart naar een hogere frequentie ging dan nu en dat min spieren toen ook meer bloed kregen dan nu en dat ze daar misschien aan moeten wennen en ik daarom nog zo steeds snel moe....is dit inderdaad mogelijk?? Ik heb vorig jaar ook hartrevalidatie gedaan, maar toen ging ik eerder achteruit dan vooruit en ik sta in de planning om binnenkort weer revalidatie te volgen.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • R v avatar
    HalloIk heb vorig jaar oktober een ablatie gehad. Ook hierna geen stoornis meer gehad maar wel soms een overslag. Nu heb ik nog steeds kramp en wat pijn steken bij t hart. Ook ben ik bij inspanning en warm weer benauwd.. Ik was benieuwd of het bij u nu beter gaat..Er was verdenking van ARVC maar er is alleen ANVRT ontdekt en daar ook gebrand..

    0
  • A M avatar
    Het antwoord op uw vraag is niet makkelijk; moeheid kent vele oorzaken. Om te analyseren of moeheid iets met het hart te maken heeft wordt vaak een zgn cardiopulmonale inspanningstest gedaan. Daarbij kunnen metingen worden gedaan die mogelijk een antwoord op uw vraag opleveren. Uw revalidatie arts is daarbij meestal het aanspreekpunt, ook voor de interpretatie van de test.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy