// Zorg algemeen

Irregulariteit neemt 's-nachts (in rust) toe

In april ben ik na aanhoudende vermoeidheidsklachten en kortademigheid terecht gekomen in het ziekenhuis.  Diagnose virale myocarditis, de ejectiefractie is gedaald onder de 40.   Medicamenteus krijg ik bisoprolol 2,5 mg 's-ochtends en 150 mg irbesartan .   Ik kan 's-nachts niet goed slapen vanwege de irritante ritmestoornissen,  op mijn zij draaien verergert het.  Herkennen jullie dit en hebben jullie misschien tips.  


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • Bedankt voor uw antwoord,De holter wordt aangevraagd door de huisarts. Ik krijg bericht als ik terecht kan. Even een zijdelingse vraag op grond van mijn anamnese. Hartfalen is de diagnose er is forse schade aan achter en -onderwand van het myocard (MRI). We hebben het over littekenvorming is een ablatie niet tegenstrijdig door nog meer littekens te maken? En kunnen de bestaande littekens ook bijdragen aan het irregulaire ritme? Mochten er nog mensen meelezen op deze site en iets kunnen bijdragen aan het verhaal virale myocarditis dan lees ik dit graag. Dit mag ook privĂ©.

    0
  • L D avatar
    Belangrijk is dat we eerst weten wat de klachten bij u veroorzaakt. Dit kan makkelijk gedaan worden met een Holter. Het kan boezemfibrilleren zijn of overslagen.Belangrijk is om te melden dat de erectie-fractie ook kan dalen als er heel veel overslagen zijn. Ablatie van die overslagen leidt dan tot herstel van de erectie-fractie. Dus, zorg dat u weet wat er 's nachts met uw hartritme gebeurt en hoeveel overslagen u per dag heeft. Als dat er meer dan bijv 8000 per dag zijn, dan is het heel goed mogelijk dat dat ook bijdraagt aan uw verminderde ejectie-fractie en dat ablatie dus goed kan helpen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy