// Zorg algemeen

innamen carbasalaatcalcium

Mijn vraag is als volgt, Ik ben een man van 72 die 17 jaar geleden een Coronaire bypass-operatie heeft onder gaan, daarnaast ben ik in deze tussen tijd al 4x gedotterd met een stents, ook ben ik diverse malen opgenomen met hartritme stoornis. Nu de vraag, ik loop bij de Star in Spijkenisse deze hebben mij laten weten dat ik de medicijn Carbasalaatcalcium niet meer in hoeft te nemen (ik gebruik nu 2x 40mg Sotalol + div andere medicijnen zie bij gevoegde lijst). Mijn cardioloog zegt dat ik het gewoon in kan blijven nemen en dat het geen kwaad kan. Maar ik heb zo iets wat je niet in hoeft te nemen liever niet.

Graag uw mening hierover,

Bijvooerbaat mijn dank,


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • H P avatar
    In principe dient u te varen op het advies van uw cardioloog. In het algemeen is het zo dat wer de reden voor de carbasalaatcalcium een coronaire bypassoperatie was en u kort geleden gestart bent met een bloedverdunner als acenocoumarol het doorgebruiken van carbasalaatcalcium geen toegvoegde waarde heeft. Tenzij uw laatste dotterbehandeling met stent korter dan een jaar geleden is. Maar nogmaals: de aangewezen persoon om dit in uw geval mee te overleggen is uw eigen cardioloog.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy