// Zorg algemeen

Infarct en binnen twee maand twee keer opnieuw stents bijgeplaatst

ik heb een hartinfarct gehad er zijn stents geplaatst. 4 weken later weer stents erbij gezet waarvan eentje achter de stent die er al zat. Nu nog maar twee weken later weer zuurstof tekort in het gedeelte waar stents zitten. Volgende week weer katheteriseren. Kan daar nog wel wat aan gedaan worden als er eventueel de stent niet goed is?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Wat naar voor je dat je na zo'n korte tijd opnieuw zuurstofgebrek van het hartspierweefsel hebt. Je verteld dat je naa het hartinfarct stunts hebt gekregen en korte tijd later nog een paar erbij. Vaak wordt er op het moment van het hartinfarct voor gekozen om alleen een stent te plaatsen op de plek van de vernauwing of afsluiting die het infarct veroorzaakt, ook al weet dat er op korte termijn nog meer stunts geplaatst moeten worden in andere kransslagaders. Het is veiliger om op dat moment alleen de echte boosdoener aan te pakken. Mogelijk is dat de reden dat je na zo'n korte tijd opnieuw bent gedotterd. Dat er nu weer problemen zijn is zuur voor je. Helaas gebeurt het soms dat een stent dicht gaat zitten of dat een vernauwing die eerst niet voor problemen zorgde nu toch zuurstofgebrek veroorzaakt.Gelukkig is het vaak mogelijk om een stent bij te plaatsen. Je kunt zelf een stent in een stent plaatsen als die opnieuw dicht is gaan zitten. Ook kan het zo zijn dat de klachten veroorzaakt worden door vernauwingen in hele kleine vaatjes die niet gedotterd kunnen worden. Dit kan vaak met medicijnen toch goed behandeld worden. Ik wens je veel succes en laat nog een horen hoe het is gegaan.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy