// Zorg algemeen

Implanteerbare hartmonitor

Hoeveel na pijn is normaal nadat een hartmonitor is geïmplanteerd? De ingreep ging niet bepaald van een leien dakje bij mij, tot 3 keer toe moest de pocket groter gemaakt worden omdat de monitor er niet in paste. Twee keer extra verdoving bij gespoten en een ader geraakt. Ben nu 3 dagen verder en heb een flinke pijn op de plaats waar de monitor zit.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • A V avatar
    Ik heb twee weken geleden een ICD plaatsing gehad. Ook een hoop trek en duw werk geweest vanwegen een borstcorrectie ik gehad heb. Heb nu ook nog altijd pijn en diclofinaq gehad. Het lijkt bij mij of er ribben gekneusd zijn. Dit denkt de ha ook.

    0
  • L D avatar
    Vervelend voor u.Zoveel na-pijn is niet de normale gang van zaken, maar ik verwacht dat het vanzelf weer verdwijnt. Mogelijk is er een onderhuids bloeduitstorting.Als het rood wordt of als er pus-uitvloed is, of als het binnen en week niet minder wordt, dan adviseer ik u contact op te nemen met het ziekenhuis waar het geimplanteerd is.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy