// Zorg algemeen

ICD implantatie en pijn.

Hallo,A.s donderdag 3 weken geleden is er een ICD geïmplementeerd. Echter heb ik hier nu nog veel pijn aan sommige momenten het gevoel van zenuwpijn ik heb ook een borstcorrectie gehad waar door ze flink hebben moeten duwen en trekken ook ging het leads legen niet fantastisch en is er een aantal keer moeten verplaatsen voor goed signaal. Het is een twee Draads ICD. Ook heb ik soms het gevoel of hij tegen mijn borstbeen pacede terwijl er naar mijn idei niet gepaced hoef te worden. Ik slik nu al twee weken diqlofinaq icm paracetamol. En zodra maar een dag minder neemt omdat ik denk geen pijn te hebben heb ik er een dag later nog meer last van kwa pijn. Volgens het ziekenhuis geeft thuismonitor niks geks aan en moet ik gewoon afwachten en pijnstillers pakken.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Na-pijn na een ICD-implantatie kan inderdaad voorkomen en vermindert over het algemeen binnen 4 weken na de implantatie.Veel meer kan ik er helaas nu niet over zeggen, omdat ik de wond zou moeten zien. Als de implantatie wat moeizaam verliep dan is er goede kans dat er een onderhuidse bloeduitstorting is, die de klachten veroorzaakt.Mogelijk kunnen andere ICD-dragers die pijn hebben gehad ook even laten weten wat hun ervaringen waren.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy