// Zorg algemeen

ICD en schrikdraad

Met mijn werk op een boerderij zou ik eventueel in aanraking kunnen komen met schrikdraad. Heeft of kan dit gevolgen hebben voor mijzelf en mijn ICD mocht ik per ongeluk in aanraking komen hiermee?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Als we er van uit gaan dat u het schrikdraad maar heel kort aanraakt, dan verwacht ik geen problemen.Wel is uw vraag terecht. Als er langduriger (meer dan enkele secondes) stroom door het lichaam loopt, zoals bij de elektrische mesjes die chirurgen gebruiken, dan zou de ICD kunnen afgaan.Mijn advies is dus om het schrikdraad te vermijden; als het toch onverhoopt gebeurt, dan zal u alleen maar een fractie van een seconde contact hebben met het schrikdraad en dat zal geen onterechte shock uitlokken.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy