// Zorg algemeen

Hypnose hartklep getik

Goedendag,

Ik ben , in december hebben ze mijn twee lobbige aortaklep vervangen voor een  Carbonklep. Ik ben erg blij dat dit allemaal mogelijk is en ook mijn herstel verloopt voorspoedig. Ik ben inmiddels gestart met hartrevalidatie. Er is echter één verstorende factor in het geheel en dat is het getik van de klep. Ik lees veel dat je hier maar aan moet wennen, alleen zo zit ik niet in elkaar. Ik ben gevoelig voor geluiden en door dit getik lig ik uren wakker en heb ik concentratieproblemen. Om dit gewen te voorspoedigen ben ik op zoek naar alternatieven, minfdfulness werkt niet maar heeft iemand ervaring met hypnose? 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • A V avatar
    Ik krijg 2masrt a.s een nieuwe aorta klep. Voor mij geld ook dat ik zeer overgevoelig ben voor geluid. Vooral tikkende geluiden. Met name de angst voir (terugkerende slaap problemen) is een reden om.vroblemenoor de bioklep te kiezen. Ik ben 55 jaar en het advies zal denk ik een mechanische klep zijn. Kiezen voor kwaliteit of kwantiteit van mijn leven. En mijn partner..die is ook gebaad bij rust. Zou jij nu achteraf voor de bioklep hebben gekozen,? Het schijnt dat ( in Amerika onderzoeksresultaten) 30 % achteraf niet voor een kunstklep zouden hebben gekozen.

    0
  • M V avatar
    Hopelijk heeft iemand tips voor u. Want dat lijkt mij nogal hinderlijk als je al je hartslagen hoort. Succes

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy