// Zorg algemeen

hoge hartslag en meer klachten

Na jarenlang van het kastje naar de muur gestuurd, ben ik nav een opname op de hart en long afdeling in MCA in Alkmaar erachter gekomen dat ik een stoornis heb aan mijn hartritme, mijn cardioloog toen noemde het een autonome dysregulatie van het hart. Dus mijn hartritme weet niet wanneer het rustig moest kloppen als ik bijvoorbeeld ontspan. Heb voor de klachten aangezien mijn hartritme erg hoog ligt in rust, rond de 95, betablokkers gekregen, slik het merk Propranolol.
Nu is mijn vraag aangezien de cardioloog mij niet echt kon adviseren, wat ik hier aan kan doen, heb namelijk nog erg veel klachten, ben erg moe, veel duizelig, opgejaagd gevoel, concentratie problemen. Ook heb ik last van angsten/paniek vooral als ik uit mijn vertrouwde omgeving ben. Soms heb ik het idee dat er toch meer aan de hand is dan alleen een uit balans zijn van mijn hartritme. Graag hoor ik u reactie aangezien ik weinig lotgenoten of informatie hierover kan vinden op het internet.

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Als u op het forum zoekt dan kunt u veel patiƫnten ontmoeten die hetzelfde hebben. Als u zoekt op inappropriate sinus tachycardie of IST, als zoekterm boven in het scherm, dan zult u al veel te weten komen. De zoekfunctie van de website is nog niet optimaal. We werken aan een volgende versie met enkele verbeteringen, waarvan de zoekfunctie er eentje is. Ik hoop op uw begrip.

    0

Je moet Inloggen om te reageren