// Zorg algemeen

Hoeveelheid overslagen

Hallo,

Ik wil graag weten vanaf welke aantallen hartoverslagen gevaarlijk worden in een verder gezond hart?
Ik ben 1,5 jaar lang van de overslagen af geweest, ik had er nog maar maximaal 10 per dag op normale dagen. Sinds enkele weken krijg ik steeds meer overslagen en sinds vorige week zelfs tijdens het sporten meerdere overslagen per minuut. Ik durf dan niet meer te sporten, omdat ik bang ben dat er iets mis is met mijn hart. 

Zit er een maximum aantal hartoverslagen aan hoeveel je hart aan kan?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    Als regel zijn overslagen niet gevaarlijk.Om zeker te weten dat er bij u geen bijzondere situatie is, kunt u overwegen om het te laten onderzoeken door een inspanningsproef aan te vragen of een doorverwijzing naar een cardioloog.Als u al eerder door een cardioloog bent onderzocht, dan is het niet nodig om dat nog eens te doen. Wees dan niet bang en ga gewoon lekker sporten.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy