// Zorg algemeen

Hoe kom ik ervan af

Mijn hart klopt zo nu en dan heel onregelmatig; gewoon kloppen wordt afgewisseld door een combinatie van sneller kloppen, niet kloppen en gewoon kloppen. Ik noem het maar: Mijn hart klopt als een dronken marconist.Ik vind het zeer vervelend en ik ben niet gerust met dit gedoe.Vaak gebeurt het onregelmatig kloppen als ik wil gaan slapen, echter het gebeurt ook midden op de dag. Het duurt tussen de 10 minuten en de 2 uur.Mijn cardioloog zegt dat het geen kwaad kan en hij wil steeds weer het bewijs zien en daarom krijg ik ook regelmatig een Holterkastje aangemeten soms met een 24 uur programma soms met een 48 uur programma en 1 keer met een week programma waarbij ik eea moest aansluiten/activeren etc als het begon.Ook wordt mij gevraagd eea in het ziekenhuis te laten vastleggen, maar ik ga niet midden in de nacht dit soort dingen laten doen.Ik slik al jaren Sotanol, Simvastatine en Carbasalaatcalcium.Kortom mijn vragen zijnIs het normaal dat er steeds om een bewijs gevraagd wordt?Is er een operatie oid mogelijk om mij van deze narigheid af te helpen

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Ik begrijp dat u deze klachten als vervelend erv en dat ze u ongerust maken. Er zijn verschillende oorzaken voor dit onrustige gevoel en voor u cardioloog is het van belang te weten of het om een ritmestoornis gaat of dat er sprake is van onschuldige extra slagen. Pas dan kan vastgesteld worden of behandeling nodig is en zo ja welke behandeling. Dus aan jullie samen de taak om de onregelmatigheid te vangen op een hartfilmpje. Grofweg heb je daar 3 methoden voor. Een ECG (hartfilmpje) op het moment dat je "het" voelt. Een holter (ritmeregistratie gedurende 24, of 48 uur) met behulp van een kastje dat je op het lichaam draagt En als laatste een reveal, dit is een zeer kleine ritme recorder die onder de huid wordt ingebracht in de borstkassen en die afwijkende ritmes registreert. Een reveal kan met behulp van een speciale computer worden uitgelezen. Ik wens u succes met het "vangen" van de eventuele ritmestoornis.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy