// Zorg algemeen

Hisablatie en hitte

Ik heb een CRT-P pacemaker en heb een hisablatie ondergaan. De pacamaker reageert op beweging en ademhaling. Maar wat gebeurd er bij hitte. Door de hisablatie ben je als patient geheel afhankelijk van de pacemaker. Betekent dit dat het hart niet meer reageert op bijvoorbeeld gevolgen van hitte?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • y L avatar
    Ik heb zelf al aangegeven dat ik weet dat mijn pacemaker op bewegen en ademhaling reageert. Mijn vraag is door u niet beantwoord. Wat gebeurd er bij hoge temperaturen. Normaliter gaat het hart sneller pompen als het lichaam te veel warmte heeft maar wat gebeurt er als je 100% pacemaker afhankelijk bent.

    0
  • M V avatar
    hallo,Uw CRT-P reageert met zijn instellingen wel op beweging en ademhaling. Warmte staat los van de CRT-P. Hoewel ik mij deze vraag goed kan voor stellen met de temperaturen die wij deze periode hebben. Sterkte met de warmte.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy