// Zorg algemeen

Hevige pijn

Hallo,ik was aan het slapen en in mijn droom had ik enorme pijn in mijn linker arm maar zo hevig dat ik er van waker geworden ben en tot conclusie gekomen was dat dit geen droom maar echt was ,nu ik waker ben heb ik nog een lichte pijn in schouder naar hals en kaak toe ,en ik lag op mijn rechterkant te slapen,wat ik ook al een tijdje heb is tintelende vingers alsof ze slapen en soms doet het pijn dan sta ik met mijn handen te schudden om het wakker te maken maar dat helpt natuurlijk niet,ik hoop dat u iets meer kan zeggen .

Dank bij voorbaat 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Via deze site is het niet mogelijk en ook niet de bedoeling om diagnoses te stellen. Ik zou je willen aanraden om met deze klachten naar de huisarts te gaanSterkte

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy