// Zorg algemeen

Heupoperatie

Januari 2017 heb ik een open hartoperatie ondergaan met 4 omleidingen, Oktober 2018 kreeg ik een hartinfarct er zijn toen 3 stents geplaatst allemaal in 2 omleidingen, februari 2019 hebben ze weer 2 stents geplaatst in 1 ader , en juni 2019 hebben ze weer 1 stent geplaatst in een verstopte ader. Ik zou in januari 2019 een nieuwe heup krijgen, maar dit is door het infarct niet doorgegaan. Ik slik ook copidogrel bloedverdunner en moet hier in mijn geval levenslang aan blijven. Ik heb veel last van mijn heup, mijn huisarts en cardioloog zeggen dat ze in mijn geval niet op mij zitten te wachten om een nieuwe heup te plaatsen, dit zou nogal problemen kunnen geven, mijn vraag is kan dit nog in de toekomst voor mij want de pijn valt ook niet mee.

Groetjes, 


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • M V avatar
    Hallo,Het gebeurd wel vaker dat iemand levenslang plavix moet gaan gebruiken, omdat je anders steeds vaker terug komt voor een dotterbehandeling (het plaatsen van een stent). Voor de heup operatie zullen uw eigen cardioloog en Orthopeed het eens moeten zijn of er een operatie plaats kan vinden, en dat de medicatie tijdelijk gepauzeerd kan worden. Het wil niet zeggen dat het nooit plaats zou kunnen vinden.Heel veel succes in de toekomst en blijf vooral uw klachten aangeven.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy