// Zorg algemeen

Herstel na klep operatie

19 dagen geleden is er een hersteloperatie uitgevoerd aan mijn Mitralisklep (openhart, via heartport). Eerste dagen ging niet goed: erg misselijk en bij overgeven kreek ik een AV blok 3. Na 10 dagen naar huis. Ik ben aan het herstellen, maar 3 dagen geleden kwam de misselijkheid terug. Arts is langs geweest: hartslag ok (100), bloeddruk goed, niks geks te horen. Maar de misselijkheid blijft; ik eet weinig, ben weer erg moe en dus 2 stappen terug. Wat kan dit zijn?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


4 REACTIES

 • F S avatar
  Wat naar dat het zo ver is gekomen maar fijn dat je nu weer aan de beterende hand bent.Succes met het verder opknappen

  0
 • M v avatar
  Uiteindelijk ben ik een kort daarna door de ziekenwagen afgevoerd: mijn bloeddruk was veel te laag. Achteraf is dit waarschijnlijk een combinatie van medicijnen en een virus. Gestopt met bloeddrukverlagers en nu weer aan de beterende hand.

  0
 • M v avatar
  Hartelijk dank voor uw reflectie, ik zal contact opnemen met mijn cardioloog. Het is voor ons patiƫnten toch altijd moeilijk in te schatten wat onschuldig is en van voorbijgaande aard en wat niet.

  0
 • N V avatar
  Geachte heer/mevrouw,Dank voor uw vraag. Ondanks dat een heartport procedure een minimaal invasieve toegang is tot de mitralisklep, blijft de invasiviteit van de operatie in het lichaam heel groot. Misselijkheidsklachten treden vaak op na operaties. Om verschillende redenen. En die zijn legio, tgv narcose medicatie, andere medicamenten, veranderde patronen van de spijsvertering, en vele andere onverwachte problemen. Helaas is het voor ons niet goed mogelijk om op basis van deze summiere gegevens een diagnose voor misselijkheid vast te stellen. Advies; contact uw operateur of de verwijzend cardioloog. , .

  0

Je moet Inloggen om te reageren