// Zorg algemeen

Herstel na cryoablatie

6 Dagen geleden heb ik een cryoablatie gehad. Nu is mijn vraag kan het zijn dat ik af en toe last van mijn longen heb? Aan de bovenkant van mijn rug tussen de schouderbladen.

Alvast bedankt.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


6 REACTIES

 • J M avatar
  Dank u wel voor de snelle reactie. Ik heb volgende week dinsdag een afspraak met dokter Simmers in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven dan zal ik het eens vragen.Nogmaals bedankt.

  0
 • L D avatar
  Ik kan uw vraag of uw duizelingen, die u voor de ablatie ook al had, geen kwaad kunnen, niet zo beantwoorden. Om deze vraag goed te beantwoorden is echt een bezoek aan een dokter nodig. Ik hoop dat u dat begrijpt; ik kan u nou eenmaal alleen op met informatie die via een website te delen is, uw vraag niet goed beoordelen. Dat zijn weer de beperkingen van een website.

  0
 • J M avatar
  Hallo,Het is nu bijna 3 weken geleden dat ik de cryoablatie heb gehad en nu begin ik last van duizelingen te krijgen (licht in mijn hoofd). Ik heb dit voor de ablatie ook gehad. Nu is mijn vraag kan dit kwaad?

  0
 • L D avatar
  Als u nu weer boezemfibrilleren heeft, dan moet dat weer op dezelfde manier voelen. Als u dus in het verleden weleens pijn in de kaken had, dan kan dat nu weer. Als dat voor u nieuw is, adviseer ik u even contact op te nemen met het ziekenhuis waar u behandeld bent.

  0
 • J M avatar
  Hallo,Vannacht had ik een aanval van een hartritmestoornis. Nu weet ik dat je na een ablatie nog ongeveer 3 maanden last kunt hebben van hartritmestoornissen dus dat is geen verrassing op zich, maar kan het dan ook zijn dat zo'n aanval ook uitstraalt naar de kaken?

  0
 • L D avatar
  Na een cryo-ablatie, maar ook na andere ablaties, kan irritatie van het hartzakje optreden, wat zich meestal uit als een drukkende pijn op de borst, en dan varierend met de ademhaling en positie van het lichaam (is vaak zittend minder). Dit kan zich ook wel eens op de rug afspelen. Dit duurt enkele dagen tot weken en gaat vanzelf weer over.De longen kunnen ook betrokken zijn, maar alleen als beschadiging van de ademzenuw, wat kan optreden tijdens de ingreep. Dat zien we dan meteen, en wordt met u besproken en herstelt gelukkig vrijwel altijd ook weer. Dit geeft geen pijn.Langer liggen op die harde behandeltafel, en daarna in ziekenhuisbed kan ook rugklachten veroorzaken.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy