// Zorg algemeen

HDACS eiwitten die schade aan hartcellen zouden veroorzaken

Is dit bij jullie bekend? Er zijn conclusies getrokken uit onderzoeken van . indien hartcellen schade oplopen zou dit kunnen leiden tot hartfibrileren. Zij heeft onderzoek verricht samen met het UMCG.  In japan zou er een medicijn 'HSP heat shock' eiwitten op de markt zijn. ik ben reuze benieuwd naar dit onderzoek en of er al vorderingen zijn gemaakt met het onderzoke en medicaite/behandlingen


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • t v avatar
    Ik lees dit artikel met grote belangstelling. Dit ivm met bij mij geconstateerde boezemfibrilleren.Ben angstig om de geadviseerde medicatie te gaan gebruiken vanwege de forse bijwerkingen en heb een second opinion aangevraagd. Wil graag over de nieuwste inzichten vanuit de wetenschap beschikken. Hoe ver is dit onderzoek? Het zou fijn zijn als ik hierover meer informatie kan ontvangen.

    0
  • P T avatar
    U bent goed op de hoogte van veelbelovende nieuwe ontwikkelingen.In mei van dit jaar is een mooi artikel gepubliceerd in het nationale cardiologische vakblad over dit onderwerp: http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs12471-015-0699-0#page-1Dergelijke eiwitten (HSP) worden ook veel onderzocht op het gebeid van de oncologie, dus brede aandacht voor dit onderwerp.Er wordt veel onderzoek gedaan op dit gebied en zodra er belangrijke doorbraken zijn, zullen we daar bij Hartvolgers zeker aandacht aan gaan geven.Tot op heden zijn de onderzoeken lopende en is het nog afwachten.

    0

Je moet Inloggen om te reageren