// Zorg algemeen

hartzakje

heb je bij een ontsteking ve hartzakje hoge koorts en benauwdheid?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • H V avatar
    Op de vraag of ik hoge koorts heb bij pericarditus. Dit is via echo vastgesteld. Heb 0 koorts gehad. Eigenlijk bijna nooit koorts tenzij ik dood ziek ben zoals bij een longontsteking die 3 maanden gediagnosticeerd is als virale infectie en 4 maanden duurde met antibiotica tot het hersteld was.Ook extreem niervekkenontsteking die in de nieren begon..geen bacteriƫn in de urine of te weinig ofzo..waardoor behandeling ook maanden uit bleef tot ikcmet hoge koorts en niet meer kon lopen en de pijn de 10 bereikte. Nu ook pericarditus en geen koorts. Wel heb ik al maanden plots last van soort hooikoortsklachten. Niezen en acuut verkouden en traanogen erbij soms. Gek genoeg 2 dagen na een paar glaasjes wijn alleen maar druppelen alsof ik blaasontsteking heb. Er zit duidelijk een verband met alcohol, maar het is niet veel. 750ml voor een hele avond als er een gelegenheid is. De pericarditus is nu al dik een maand aanwezig wat voor deze continu pijn in vlagen is ontstaan. Heb morgen wel een afspraak bij de cardioloog morgen voor het eerst. Echo had de huisarts gemaakt en onstekingsremmer voorgeschreven. Ben er helemaal klaar mee.

    0
  • F S avatar
    Bij een ontsteking van het hartzakje, ook wel Pericarditis genaamd kan met name in de beginfase hoge koorts en een grieperig gevoel horen. Ook kortademigheid is een van de verschijnselen. Vrij typisch voor een Pericarditis is de pijn op de borst die erger wordt bij bv liggen, iets doorslikken of diep doorademen.Bij een chronische Pericarditis zie je meestal geen hoge koorts.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy