// Zorg algemeen

Hartslag kind

wat is de normale hartslag van een kind van bijna 8.

mijn zoontje sport (voetbal) 3x in de week en zijn rusthartslag is 68.

hij voelt zich goed en is nooit ziek, maar vind het voor een kind zo laag. Overal lees je dat deze tussen de 80 en 100 moet zijn bij deze leeftijd.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • F S avatar
    Het is correct dat de hartslag van een kind in de regel wat hoger is dan die van volwassen. Naarmate het kind ouder wordt wordt de rust hartslag lager.Is de hartslag te laag dan zal het kind hier last van hebben. Met name bij inspanning is er dan sprake van moeheid duizeligheid of de neiging tot flauw vallen. Jou zoontje heeft hier gelukkig geen last van. Je mag er dus vanuit gaan dat de iets lagere hartslag dan dat de lijstjes aangeven voor hem een normale variatie is.We zijn gelukkig niet allemaal in lijstje te vangen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy