// Zorg algemeen

Hartslag altijd voelbaar, storend en raar

Beste heer/mevrouw,

Ik heb heel veel onderzoeken gehad, ECG'S, Inspanning ECG, echo, een 7 dagen holter en een thorax foto. Er zijn helemaal geen afwijkingen geconstateerd behalve 250 supra ventriculaire extra systolen. Nu is het probleem dat ik altijd mijn hartslag voel, wanneer ik in mijn bed lig lijkt het wel een constante aardbeving. Ik vroeg mij af, en ik hoop dat een cardioloog hier op reageerd, of dit verschijnsel vaker voorkomt en of dit echt geen kwaad kan. Ook zou ik willen weten of een betablokker zou helpen. Ik ben pas 17 jaar maar heb dus wel last van mijn hart.

Alvast bedankt voor uw reactie

 

Gr.


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • P V avatar
    Nou, als al deze onderzoeken gedaan zijn is er zeker niets aan de hand. En extrasystolen zijn normaal, die heeft (bijna) iedereen. En je kunt ze wel voelen.Natuurlijk zou je eens een betablokker kunnen proberen, maar uit principe vind ik dat je geen middelen moet nemen als er niets aan de hand is. Het is om gewoon te wennen aan het feit dat je je hart voelt, en te weten dat er niets aan de hand is! Succes!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy