// Zorg algemeen

Hartslag

Mijn man heeft last van migeaines door pollen en door inspanning. Omdat hij een verfent wielrenner en mountainbiker is, gebeurt het faak dat hij na een paar uur migeaine krijgt. Nu hij bij slecht weer gebruikt maakt van een hometrainer is ons opgevallen dat als hij zijn hartslag onder de 130 blihft, hij geen last krijgt. Waar duid dit eventueel op? Het beruchte gaatje?

0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


1 REACTIE

  • L D avatar
    U doelt waarschijnlijk op het gaatje in het tussenschot van het hart, dat verantwoordelijk is voor migraine. Bij een heel groot onderzoek enkele jaren geleden is aangetoond dat dat niets met elkaar te maken heeft. Met andere woorden, je krijgt geen migraine van dat gaatje en het heeft geen zin op het te sluiten.Ik kan de klachten van uw man niet goed verklaren. Ik hoop dat u begrijpt dat dit buiten mijn expertise valt; wellicht kunt u met uw huisarts overleggen of een neuroloog of sportarts uw man verder kunnen helpen.

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy