// Zorg algemeen

Hartritmestoornissen

Hallo,

Sinds kort ben ik bekend met SVT en IST, ik slik netjes mijn medicatie (metropolol en ivabradine) toch voel ik dat mijn hart soms nog té snel klopt, ook ben ik vaak duizelig en heb ik het gevoel dat ik wegval. Het maakt me een boos dat deze dingen nooit op een ECG of holter gezien worden. (Voor IST en SVT werden geconstanteerd was ik ook een jaar verder) het contact met mijn cardioloog is ook bagger en heb het gevoel dat ik totaal niet serieus genomen wordt.

 

Heeft iemand tips voor een Plan B? Of het zelfde meegemaakt?


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


5 REACTIES

 • H V avatar
  Hi ,Ja ik heb ervaring hiermee.Ik heb 3 ablatie's achter de rug voor AVNRT en AT en heb sinds kort aanvallen van PVC's ( run's ) uit de linker hartkamer, vlakbij het geleidingssysteem.Je moet dan denken aan 60 PVC's in runs per minuut...Hierbij ben ik helaas erg symptomatisch.Ook ik heb soms een laag basis sinusritme en daarbij ook nog regelmatig sinus pauze's.Ik heb met name s'nachts en de ochtend last.. Er is onlangs gepoogd een 4e ablatie te doen , maar de runs waren niet opwekbaar met medicatie...,dus kon zeer gefrustreerd onverrichte zaken weer naar huis.Cardio stelde voor om speciaal protocol onder volledige narcose uit te voeren .Cardio is zich ervan bewust dat het een high risk ablatie is en ik nu ook...Ik niet zit op een beschadigde geleiding te wachten. ( PM implantatie )Lang verhaal kort: ik heb het uitgesteld en zal het de komende tijd aan moeten kijken.Medicatie sotalol, flecainide, verapamil...gaven teveel bijwerkingen en werkten niet afdoende.Als je nog vragen hebt?Succes met je keuze.

  0
 • H v avatar
  Hallo,Sinds 4 jaar heb ik een extra slag in de li- kamer.Doordat ik een zeer lage pols heb 30 à 40 en mijn bloeddruk erg wisselt, wil mijn cardioloog een ablatie uitvoeren. Het schijnt een moeilijk bereikbare plek te zijn. Ik heb aanvalsgewijs pijn op de borst en beklemd gevoel, geen vernauwing.Heeft iemand hier ervaring mee?

  0
 • J O avatar
  Klachten kunnen deels samenhangen met je medicatie. Medicijnen zorgen vaak voor tekorten aan diverse voedingsstoffen en daarbij remmen bètablokkers de aanmaak van melatonine. Kan je allemaal vinden op internet. Daarnaast verminderen medicijnen vooral bepaalde symptomen, zonder wat te doen aan de oorzaken.

  0
 • E J avatar
  Jawel eigenlijk wel, heb het alleen een beetje rommelig gevraagd. Excuses.

  0
 • L D avatar
  ,Ik vermoed dat je je vragen stelt aan andere mensen met het zelfde probleem, en niet zozeer aan een cardioloog.Op onze website staan veel verhalen van mensen met dezelfde ervaringen bij IST.Je kunt zoeken op sinustachycardie of inappropriate sinus tachycardie.

  0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy