// Zorg algemeen

Hartritmestoornis wil niet verdwijnen

Inmiddels al 4 keer een ablatie gehad. De eerste keer in Krefeld, omdat de wachtrij toen echt meer dan 5 of 6 maanden kon zijn. Drie keer in het Catharinaziekenhuis in Ehv. Nu is er weer een ablatie ingepland. Ik hoop nu echt van harte dat het mijn ritmestoornis nu voorgoed laat verdwijnen. Ik ben ook erg ziek als ik weer zo’n stoornis heb, ik heb dan ook een hartslag die kan oplopen naar 230 bpm. Ik begin dan ook hevig koud te transpireren en heb het gevoel dat ik er zo bij neer kan draaieen. Ik sta er versteld van dat er patienten zijn die nergens last van hebben. 

Hartelijke groet,


0

Rapporteer

We zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

RAPPORTEER ONDERWERPANNULEER


2 REACTIES

  • W v avatar
    Hartelijk dank voor jouw antwoord . Ik heb er ook alle vertrouwen in dat de volgende ablatie zijn vruchten zal afwerpen. Hartelijke groet,

    0
  • F S avatar
    De klachten die mensen ervaren tijdens een periode van atriumfibrilleren verschillen enorm en hangen ondermeer samen met de "volgfrequentie"van de kamer. Dus met andere worden hoeveel van de extra prikkeles die in de boezem ontstaan worden doorgelaten naar de kamer van het hart. Dit bepaald namelijk de hartslag frequentie. Ik kan me voorstellen dat je je bij zo'm hoge frequentie echt slecht voelt en hoop dan ook van ganser harte dat je inmiddels ingeplande ablatie het beoogde effect zal hebben. Heel veel succes!!

    0

Je moet Inloggen om te reageren

×
We use technologies like cookies to store and/or access device information. We do this to improve browsing experience and to show (non-) personalized ads. Consenting to these technologies will allow us to process data such as browsing behavior or unique IDs on this site. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
FunctionalAlways active
Statistics
Marketing
AcceptDenyManageSave
Privacy Policy